Nyvaken! :) Och måste bara kommentera..



Myser jag med mitt hjärta som var några extra dagar hos sin pappa pga sjukdom.
Har själv jobbat natt och e något trött av att inte kunna sova när bebis e hemma från förskolan just in case så hon inte blir sjuk igen då hon haft feber flera dagar men känns kry idag.

Hahahaaa jag måste spy lite galla om onepice! Visst ser dom mysiga ut och skulle själv kunna tänka mig att se ut som en jätte bebis och ha en som mys dress HEMMA obs! HEMMA  där ingen ser men att gå runt på stan med en och se ut som en jätte bebis i höga klackar går ju bort!
Come on gott folk! Bara för att nåt e inne så betyder det inte att det e "inne"!
Nåh får ett gott skratt varje gång jag ser nån inte såå smart månniska springa runt på stan med en jätte bebis dress dom betalt 1000? vad kostar dom? och ser bara allmänt dum ut hihi.
Hellre drar jag på mig mina gamla urtvättade nikesar och en huvtröja när jag går ut :)

Nu ska jag försöka proppa i mig lite frukost så jag orkar med resten av dan.












The notebook,förkyld och lotto!

I can´t breath! Ligger sjuk igen för andra gången på endast 2 veckor..Blir galen snart,täppt i näsa /öron, ögona rinner,ont i halsen och feber fram och tillbax.

Äntligen såg jag the notebook! En kärlekshistoria som var väldigt rörande ♥  En av dom bästa love stories jag sett måste jag säga.
Rekomenderas starkt till både tjejer och killar och ha med er näsdukar hihi.

Har vart och jobbat mån-tis skulle ha jobbat igår oxå men hann bara fram och tillbaka till jobbet i nån minut då jag var så dålig.
Knapprat alvedon, missbrukat näspray och druckit olika sorters förkylnings grejsimojs men inget hjälper!
Ret hostan och trycket i ansiktet är nog värst huvva.

Bestämt mig för att börja spela lotto!!
Sen när jag blir miljonär ska jag flytta till ett varmt varmt land och stanna där resten av mitt liv och aldrig bli sjuk igen! :)

Som ni kanske märker blir jag väldigt töntig när jag e sjuk :/ 
Ska försöka få i mig nå smärtstillande nu men ha en trevlig dag ni som hållt er friska :)

Lördagsmys♥

God kväll gott folk :) bloggandet har fått stå still lite då det vart så mycket att göra :)
Hela gårdagen fixade jag med v-rummet och annat smått som att hämta däck, föra däck springa i affärer och fynda prydnadskuddar till soffan :)
Hittade fyra fina bruna men inga i guld så jag fyndade jätte snyggt tyg väldigt billigt och sydde själv istället!

 


Detta blev resultatet :) Finit och guldigt och det matchas så klart med lite annat brunt och guld.



Hittade även billiga bruna gardiner till verklig fynd pris, inte såna jag ville ha men har inte hittat just såna jag vill ha så dom bruna jag hitta nu duger fint tills det dyker upp :)

Idag var jag och badade med lill bebis  på finska sidan, jätte skoj och mys hade vi.
Nu ska vi se på barbie ii diamantslottet och mysa med chips och karra och sen bliré mys med den lite större babyn med kanske 1 kall och the fast and furios 5 med inte mindre än 3 hunks!!! ;) Vad jag kommer dregla hihi.

Ha en bra lördags kväll allihopa :)

PS. Fick ett samtal sent i fredags ang fuktskadan den fixas nästa vecka :) tihihi..

Nu kör vi!

Så less,förbannad men ändå lite lättad... Vi har ju en vattenskada som jag berättat tidigare om, då förra ägaren byggt om fasaden men gjort det fel så han e skyldig att betala för skadan, det räknas som dolt fel.
Har gått nästan ett år sen det upptäcktes men inget har hänt så idag tog jag saken i egna händer och har ringt överallt jag har skrattat,bråkat,skrikit , viskat ja allt!
Händer inget nu inom kort kommer jag ta kontakt med en advokat och dra detta till rätten kosta vad det kosta vill!!!! :)
Huset ska fixa, e kaos hemma hos oss alla rum e upp o ner möbler ligger i hög o damm flyger runt.
Inge kul att komma hem till detta dag ut och dag in, mäklaren fick sig en utskällning oxå då han ska agera som mellan hande pyttsan... Allt ligger still och min sambo e för snäll för att säga ifrån! Men trust me det e inte jag, man gör inte mamma arg.PUNKT. :)

Nåh iaf :) här kommer några bilder på nya v-rummet:

 

Fint va :) Fattas ju lite saker som tv bänk o kommer bli ny soffbord,mattor gardiner osv men de tar jag när jag hinner,  helheten e jag nöjd med iaf :) Scrollar ni längre ner på sidan så ser ni före bilderna :)

 

 


Neutrogena Visibly Clear® Blackhead Eliminating Daily Scrub

Har du dålig hy?? Jag har det iaf, tror jag fått nån slags vuxen acne och blir inte av med det.
Nu söker Nutrogena 2000 testpiloter som får prova på nya
Neutrogena Visibly Clear® Blackhead Eliminating Daily Scrub.
Följ länken nedan så kanske det blir just du som får bli testpilot för nutrogena.

http://smartsontestpilot.se/neutrogena/bli-testpilot/





Passa samtidigt på att visa att du är en kompis!
Nutrogena
skänker 10kr till friends om du låter ett kompislöfte bli din Facebookstatus.
Varje litet löfte räknas!

Jag är en kompis, e du det?

Fullt upp och mitt i veckan

Idag ville jag INTE vakna när klockan ringde :) Hade gärna fortsatt sussa vidare ett par timmar till iaf hihi.
Men det går inte,lillan ska på förskolan,jag ska på gym och vidare till "plugget".
Känt mig super stressad nu flera dagar och tror det e därför jag inte riktigt vill friskna till ordentligt.

Igår när jag skulle lägga mig tänkte jag bara på tvätten som ska vikas,huset som ska städas, gymmet man ska gå på,bodybalance som e först imån iofs, Jossas show kids och ridningen,plugg och jobb bläääk :
)

Men ikväll när alla måsten e över så har jag bestämt mig för att bara ligga och dega i soffan och se nån väldigt dålig serie haha det förtjänar jag känner jag.

Vardagsrummet e föresten klart :)
Jätte fint blev det, men gardiner mattor och dylikt har jag ännu inte inhandlat så jag smällde upp dom gamla som får duga några dagar tills jag har tid för shopping.
Lite bilder kommer sen :)

trevlig fortsättning på veckan til er alla















Jag har ju glömt att berätta!

Om våran nya familjemedlem! Ojsan ojsan här kommer prinsessan Viktoria :)


Så nu har vi en hund, en katt och en hamster :) Sötis men vovve vill hela tiden äta upp hon men kisse däremot e snäll och lägger sig bara och sover breved buren :O hihi.

Kom just hem från träningen och mår inte alls bra, tror det var för tidigt att börja träna efter flera dagars sjukvarande och första helt feber fria dagen :S Nåh börjar smått må lite bättre iaf.
Tänkte prova på body balance tror jag det heter om jag hinner mellan alla gym,show kids,ridningar,pluggande,jobb och allt annat som händer :)

Hihi berättade ju tidigare att jag skulle börja en kurs idag, blev inget av den.
Satt där några timmar idag och fick sedan veta att jag var alldeles för överkvalicifierad för utbildningen.. Hmmm nåh får kanske börja läsa vidare inom ämnet men då blir det på en lite annan nivå än denna utbildning.. Blir nog skoj :)

Strax lite mat i magen och så ska jag mysa resten av kvällen med mina hjärtan.

God morgon måndag!

Äntligen har jag vaknat utan feber! Vart så jädras tråkigt, sen i onsdags har jag nästan bara lega på soffan och inte fått gjort något.
Idag ska jag iväg på kurs som ska vara 6 veckor blääk :) Inget jag egentligen vill göra men dagarna går nog snabbare med något vettigt (som att dom inte annars oxå gjort det sista tiden) att göra samt så får jag lite mer brains förhoppningsvis ;)

Vaknade redan 6.15 idag fast jag hade kunnat ta en sovmorgon egentligen, men jag passar på och nätshoppar lite :) Skulle behöva en klänning till bröllop!
Hittar ingen... Bröllopet e om ca 1 månad och det stod ingen klädkod så jag tar för givet att det e friklädsel då :)
Surfar runt på nelly men dom hade verkligen fattigt med klänningar just nu, inget man kan ha på bröllop iaf vill ju inte se traschig ut.
Kan man ha svart klänning på bröllop???

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/festkl%C3%A4nningar/elise-ryan-555/one-shoulder-trim-dress-555115-14/

För isf hitta jag denna klänning som inte e för fin och inte för to much, lite glitter men enkel.
Dom som gifter sig e väldigt "enkla" Äsch då vad svårt.. Vill helst ha nån i färg men finns ju bara nästan svarta att välja bland, hittade en fin vit men vitt ska man ju inte enligt "reglerna" ha på bröllop hmmm..
Bubbelroom hade inte heller något, Blir nog att söka vidare har ju ett litet tag på mig.
Tips nån?? :)
Ha en bra start på veckan alla! Ska jag iaf ha som inte har feber nå mer :)

Jädra feber *piip* från *piip*

Usch usch usch! Kan man säga annat? Lega som en hösäck på soffan sen igår,sov tom på soffan och febern vill inte ge med sig! :/
Blev stucken igår av en geting?? trodde dom på vc och fick en allergisk reaktion på det, benet såg ut som en badboll och haft frossa och feber fram och tillbaka sen igår morse..

Kallsvettig och jäklig försöker jag göra llite småsaker här hemma men har ingen ork och måste vila var 5 minut gah..
Tycker sååå synd om mig själv just nu.

Borde kanske bara ligga still så de går över men e ju så rastlös och vill göra något, helt onödigt.
Funderar på att koka en kopp kaffe då kaffet inte smakade så gott i morse, igår kväll hade jag nog feber yra haha stod och grät som ett litet barn framför kylskåpet  för att vi inte hade choklad hemma! Hoppas på att min babe köper nåt gott åt mig när han kommer från jobbet, och glass! Det får man minsann äta hur mycket man vill av när man e sjuk så det så!

Jäkla geting j*klar från h***etet borde mörda allihopa ushjamen och vi som har 2 bon hos oss som skulle behöva tas bort.


Evigheternas evighet

Seriöst, detta e ett evighets göra... känns som att hur länge man än håller på så blir det inte klart :/
Fått färdigt typ bara 1 enda vägg...

Usch..Imån ska jag följa med förskolan ut på utflykt för att plocka KRYP!! Kan man välja en sämre mamma för något sådant?!?!?!
Hahaha jag kommer dö rakt av,,,usch tvi ve o fasa brrrr..

Inte kunde jag säga nej heller även om jag e livrädd för alla dessa olika små varelser som lever ute (och inne).. Kommer nog få mardrömmar.

Var med Eva och rörde på fläsket i morse och jisses så skönt det var, måste iofs be tränaren göra ett nytt pass åt mig då det känns lite för lätt nu efter ett tag, rekomenderar alla starkt att börja träna man mår såå mycket bättre och orkar mera.

Jag tränar på Actic som finns i typ hela Sverige och dom e dom bästa jag hittills provat.

Min computer är fantastisk piip piip :)

God morgon gott folk.
Nice! datorn har kommit äntligen!!! :)
Så jäkla nice hihi vill ju sitta här hela dan idag men jag har ju inte tid, ska iväg till klockan 8.00 och träna lite sen men måste jag börja smälla upp tapeterna i vardagsrummet kommer nog bli skit fint.
Som ni kanske kommer ihåg så ser vårt v-rum helt förjäkligt ut.

 

Har inte kommit så långt än men grund arbetet e klart :) hålet som syns ovanför ena soffan e igen täppt och grundad samt väggen där tv.n står är fixad med problem tapet då den var så bucklig och var så jädras mycket slipande, rivande och spacklande där och det funkade hur bra som helst!
Väggen e helt slät :)

Längtar tills det e klart.

Nu ska jag börja röra mig lite så jag hinner iväg.. :)

Äntligen! :)

Så kommer mina tapeter idag! Förhoppningsvis iaf :) Skulle komma på torsdagen och om jag inte har helt fel så e de ju torsdag idag hihi.

Jag kan ff inte lägga ut nå bilder då våran nya dator inte kommit än så jag hoppas verkligen den hinner komma nu innan veckan e slut!

Var en sväng och tränade igår
igen och avslutade passet med en :

Haha :) Nåh bara det inte blir en vana så e de nog lugnt med 1 pizza då o då.

Idag elr alldeles nyss hade jag världens stoltaste unge! Hon fick gå säkert 50 meter själv till förskolan!
Känner mig lite hönsig när jag inte vågar släppa henne själv då vi bor nästan mittemot skolan och det knappt e nån trafik här alls men idag förde jag henne halv vägs och väntade där tills hon gått in i skolan :)
Jätte glad och stolt var hon :) Tom fröknarna har sagt till mig att släppa henne själv och gå dit då vi bor så nära men gah jag vet inte, inte riktigt än.
Sla fortsätta gå halvvägs iaf ett tag till  :)

Nu ska jag ta itu med morgon sysslorna innan det bär iväg :)

Trevlig fortsättning på dagen till er alla.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!