Skräckit

Vilken seg dag det varit idag... Fixat i lillans rum så där e de inte så mycket kvar, jag har väl iofs bara satt några skruvar på plats men ändå :) haha

Ska åka o hyra The stepfather hoppas den e bra för det fanns inte många o välja bland som intresserade idag



Sen så har jag äntligen hittat min halloween outfit! Tog ett bra tag men till slut så :)



Passa er haha :)

Present jakt

Nu ska jag o lillan iväg på present jakt hoppas på en snabb runda, två kalas i helg :)
Sitter ff i pyjamas byxor o slappar tänkte dra en snabb make up o klä på mig för jossa åker till pappa snart.
Linda Tindra o tage var förbi en sväng o busa :) var väldigt trevligt ses ju inte så ofta nå mer med jobb, barn o allt i vardan.


Glömmer dig aldrig!

Kommer aldrig glömma dig min vän.. du finns i mitt hjärta då nu o för alltid.

Önskar vi hade träffats mer, tänker på din familj och hoppas och önskar och ber av hela mitt hjärta att jag aldrig behöver känna den smärtan, att förlora sitt barn.. för den smärtan jag känner av att förlora en vän som du gör alldeles för ont..

Vila i frid Mia vi syns snart igen


I think i have a disease! shopaholic?

Nu har jag gjort det igen!
Kan som inte låta bli aj aj aj på mig men jag behövde faktiskt ett nattlinne o pyjamas byxor o sen ett par jeans o nya toppar så de så :)


Men jag har kommit fram till att de måste var nån slags sjukdom så jag kan inte hållas ansvarig för mina handlingar punkt, :)

Jag var o beställde tapeten idag, blev inte biligt gick på nästan 4000kr några ynka rullar men fina var dom så nu längtar jag efter att få sätta dom på plats.

Satt o fundera på om man skulle ta en sväng till stan idag med babesen o ta en öl men jag vet inte riktigt än måste nog se med herr honey vad han säger om saken så här efter mitt shoppande men iii skojsigt var det, hitta massa fint.


Under konstruktion

Tjoooo.
Var ett tag sen sist jag skrev, har gjort en ny blogg på wordpress men den blir inte som jag vill så den e under konstruktion fortfarande så jag fortsätter blogga här en stund till :)
Om den nu nånsin blir klar haha e så dållig på alla htlm koder o css så jag behöver nog lite hjälp.
Vill inte ha en vanlig blogg som alla andra har utan en lite mer personlig så vi får se vad som händer.
Trivs bra med min blogg.se men de finns inte så mycke att göra på den wordpress har mer möjligheter.

Har hänt lite grejjer med huset senaste veckan har rivit hela övervåningen



De grå e ny målat o vid räcket o där de e blått smälls en vägg upp så de blir walk-in closet från vårat sovrum :)
Den andra dörren går man in i vårat sovrum väggen emmellan tas bort.



Väggen borta ännu förådet som ska bort







Sovrummet



Hela huset e upp o ner känns det som men börjar komma en bra bit på vägen nu e väggarna på plats o till helgen ska vi gipsa o spackla så kan vi nog börja lägga golv o tapeter nästa vecka :)

Lillans sovrum blir på vänster sida o mys rum på höger som man kommer till direkt man går upp för trappan blir nå små fåtöljer o en tv o sånt där lite allti i allo hall :)





Idag ska jag åka o beställa tapeterna till vårat sovrum, blev inte den tapeten jag tänkt mig då den såg skit ful ut in real life färgen var inte alls som jag tänkt mig så detta e tapetan som kommer i vårat sovrum som en fond vägg


Från borås tapeter graden sen blir resten av väggarna antingen silver elr vit lutar mot silver o jag har hittat jätte fina gardiner redan o matta o prydnads grejs ooh så fint det kommer bli o saknar våran säng himmel som älskling gjort har inte haft den på plats på över ett halvår nu eftersom att vi har så litet sovrum just nu men våran nya blir jätte stor så vi får se hur de går o inreda det fint utan att de ser för tomt ut då jag inte vill ha massa grejer där.

Lillans rum blev svårt med tapeter då hon e fem :S först tänkte vi tingeling tapeten o så lila glitter tapet , sen ville hon ha den rosa döskalle tapeten men jag tror inte hon kommer vela ha det så länge till innan hon blir för "stor" så vi kom fram till att vi ska måla hela rummet bara i ljus rosa o sätta en bård som vi hitta med lite hjärtan på då dom e lätt o ta bort sen när vi vill göra nytt.
Gillar inte bårdar egentligen men då blir det nåt på väggen iaf el så köper vi nå snygga shabloner får se :)

Mys rummet kommer gå i en grå rosa ton från eco sand collectionen hmmm den e lite svår o förklara men var väldigt fin o då panelen som sitter på en bit av väggen målades grå kommer de nog bli jätte snyggt o så ska de in vita fotöljer o sånt mys pys :)

Hem ljuva hem

Nu e vi hemma igen från våran resa!
Var så jäkla roligt o skönt att komma bort lite hemmifrån o alla måsten, måste ju erkänna att jag fick lite ångest när vi började närma oss haparanda igen haha.

Saknar redan min syster o Åre måste åka tillbaka dit snart!

Blev en lite spännande resa, redan i luleå fick älskling börja byta avgasrör då bilen lät som en jäkla traktor, sen fick jag sitta 800km o hålla växel spaken med knät då femmans växel inte ville fungera o hållas på plats :)
Ont i knäet fick jag o hemresan fick vi köra på 4.an då jag var så öm :)



Lillan var så duktig oxå hela vägen dit och tillbaka sov bara en timme kanske åt båda hållen o gnällde inte alls :)

Vi var framme vid ca 2 på natten så de var bara o gå o lägga sig på en gång men sov så dåligt så jag steg upp vid 7 redan sen blev de åre by med lite shopping,sightseeing o mat.



Väldigt trötta jag hos min syster på kvällen o mys framför tv:n



På fredagen var vi till Åre chokladfabrik där man fick se när dom gjorde choklad o så fick man mumsa i sig olika sorters choklad :) gissa om lillan var  glad?? haha men jag var nog nöjdare ;)

Syster & josefine

 

Köpte några strutar av kolachoklad överdraget med mörk choklad och en strut med ljus choklad

 


Fin fina förpackningar, fanns i alla möjliga smaker o färger jossa köpte små runda vita hon ville ha dom gröna o orange men dom smakade inte så gott haha :)

Vi åkte till Ristafallet o såg på vattenfallet sååå fint de var även om den inte var så hisekligt stor fanns en större men de här var den finare.



 


Lite senare åkte vi till hotellet holliday club, min syster hade bokat rum åt oss där o bjöd oss på en barnfri kväll men vi var först på äventyrs badet på hotellet o sauna world, inga bilder därifrån men var jätte fint o bastuna var helt fantastiska fanns en för alla smaker :)

Efter badet åkte vi till ett ställe som heter broken för att äta middag, var väldigt amerikanskt stil och känsla över stället

Lite bilder från rummet hade jätte fin utsikt



Broken



Fanns en lite rolig skylt där de stod: If you think you gott a reservation your in the wrong place!

Efter broken gick vi till en Dahlblom en bar där syrran jobbat lillan o syster lämna oss där o gick hem för att ha en mys kväll så jag o älskling fick ha resten av kvällen för oss själva men de blev inte så lång kväll haha vi var så trött så vi tog några öl sen gick vi tillbaka till hotellet o satte oss på sports bar, drack nån öl o spela lite biljard sen gick vi o la oss :) gamlingar som vi e ;)

Lördan spendera vi hela dan med syster o hade de jätte mysigt o åt nån konstig soppa som jonna gjorde en spännande upplevelse e vad man kan kalla det haha.

Har inte hunnit sätta alla bilder på datorn än får göra det när jag orkar och har tid :)
Längtar redan tillbaka till åre funderar på o åka tillbaka när snön kommer o säsongen börjar så kan vi åka o åka skidor o massa annat skojs.

Lite utsiktsbilder



Från min systers balkong




???

Tror jag har kommit ihåg allt nu hmmmm de återstår att se :) de man glömde behöver man nog inte haha försöker vara positiv.
Nu ska vi åka------->

Åre here we come!

Bara några timmar kvar innan vi åker o jag har inte ens hunnit packa än :O haha fast de går väl fort har lite färdigt iaf.
Måste hinna göra mat o slå upp kistorna på plats i hallen så e de färdigt :)

Nu stressa iväg!

Tjolahopp

Dreams comes true whit a walk-in closet

Hihi nu e det klart!
Har bestämt plan lösningen till över våningen och jag får en stor walk-in closet damn jag e glad :)
Haha kommer nog innom kort börja riva väggar o slå upp nya jej.
Vårat nya sovrum kommer vara dubbelt så stort som vårat nuvarande + garderoben.
Har en vision redan men har inte ännu kommit fram till vad det blir för färg i själva sovrummet vill ha en väldigt lugn o jordnära atmosfär där men min garderob kommer bli pink o lila love the colours.


Hitta lite inspiration till garderoben på nätet


Lite annorlunda of course men färgerna samt skohyllan älskar jag!
Ingen prickig bänk kommer det vara och ena väggen då de e ganska stort kommer bestå av spegel vägg så jag kan dansa runt där inne haha :)

Funderar på denna tapet o färger elr något åt det hållet iaf till själva sovrummet lite kall färg men lugn

 

SIlver & blått sovrum med en färgsprakande garderob ska fundera vidare men lutar åt det hållet.

Tusan var ju igår och köpte tapeterna till hallen givietvis räckte det inte helt, bara en liten bit som blev kvar så de e bara att åka för femtioelfte gången och köpa en till rulle :)



Då kör vi!

Att vakna måndag morgon arbetslös känns inte som nån höjdare direkt.
Lite vilsen o tafatt o kroppen ur balans.

Dagens schema är att:

1: Se om det finns något vettigt jobb att söka.

2: Åka till eurokangas tror jag det heter och titta efter nå snyggt tyg att ha till lillans soffa som ska vara i hennes lekrum.

3: Försöka hitta inspiration till vilka färger o stil vi ska ha till sovrummet vi ska börja renovera här snart.

4: Åka o köpa nya tapeter till våran lång hall då dom försvunnit spårlöst :O

Har lite före o efter bilder på hallen halv tapetserad dock utan listor på plats.


Före


Efter

 

Nu ska jag dricka kaffe, få i oss lite frukost och göra oss iordning så drar vi iväg.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!